Bolig nummer 1000 solgt i Kværnerbyen!

Torsdag 26. mars ble en stor milepel nådd i Kværnerbyen, da bolig nummer 1 000 ble solgt på salgsmøtet for boligprosjektene i Kværnerlia borettslag.

Salgsmøte for Kværnerlia. Prosjekmegler Benedicte Wien informerer intresserte boligkjøpere.

– Kværnerbyen har vært en salgsmessig suksess. I tillegg til de 1 000 solgte boligene er nå også torg og vannspeil, barnhage og terningssenter, samt kafeer, butikker og spisested på plass, forteller prosjektleder for Kværnerlia, Arvid Rosvold.

En lykkelig boligkjøper nummer 1 000

En slik begivenhet kan selvsagt ikke gå upåaktet hen. Det var derfor en overrasket og meget fornøyd kjøper av bolig nummer 1 000 som kunne gå fra salgsmøtet som en lykkelig eier av ny leilighet og en flott el-sykkel.
Salgsmøte i Kværnerlia. Den heldige kjøperen av solgte leilighet nr 1000 i Kværnerbyen vant en elsykkel og fikk en stor blomsterbukett.Salgsmøte i Kværnerlia. Den heldige kjøperen av solgte leilighet nr 1000 i Kværnerbyen vant en elsykkel og fikk en stor blomsterbukett.

Tre hus - 131 leiligheter

Salgstrinn 1 i Kværnerlia består av 44 leiligheter. Totalt vil prosjektet romme 131 moderne borettslagsleiliheter fordelt på tre hus. Boligene ligger rolig og tilbaketrukket mellom Ekeberg og Vålerenga, i lia opp mot Konows gate.

- Det blir både to-, tre- og fireromsleiligheter, hvor størrelsene varierer fra 44 til 104,5 kvadratmeter. Flere av leilighetene vil ha store, private takterrasser, opplyser Rosvold.
(Foto: Oda Hveem)

27.03.2015