Vi oppdaterer systemene våre

Oppdateringer 25. og 26. januar

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette: 

- bruktboligsøk og melding av forkjøp
- medlemskap og Min Side
- nyhetsbrev

Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp
- OBOS-appen
- Styrerommet
- Nabolaget
- Vibbo

Lukk

Byggestart for Thurmannskogen

Byggestart er vedtatt for de første to byggene i det populære boligprosjektet Thurmannskogen i Lørenskog. 75 av 90 boliger allerede er solgt!

Et oversiktsbilde over alle byggene i boligprosjektet Thurmannskogen.

Boligprosjektet Thurmannskogen ligger i Lørenskog kommune, ikke langt fra Metro-senteret. Det ble lagt ut for salg tidligere i år, og allerede på det første salgsmøtet av første byggetrinn viste det seg at Thurmannskogen traff markedet svært godt. Nå er 75 av de første 90 boligene i prosjektet allerede solgt. 

– Vi la det første bygget ut for salg i april, og så ett til i juni. At så mange av boligene nå er solgt, viser jo at det er mye her som stemmer - både planløsning og beliggenhet. Det er vedtatt byggestart for byggene A og E, og dermed er datoene for innflytting også besluttet. Overtakelsen blir i første halvdel av 2017 for begge byggene. Nå gleder vi oss til fortsettelsen, med salgsstart for neste trinn i september, sier prosjektselger Alexander Thomassen i OBOS Nye Hjem. 

Prosjektet eies av OBOS, AF Gruppen og T. Klaveness Eiendom, og selges med forkjøpsrett til OBOS-medlemmer. 

Les mer om Thurmannskogen.

17.08.2015