OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

Nå får du snart SMS fra oss

Vi i OBOS ønsker å kommunisere med våre medlemmer digitalt. I høst vil du derfor motta SMS fra 1929, med en forespørsel om digitalt samtykke.

I meldingen du mottar, kan du svare på om du ønsker digital kommunikasjon fra OBOS. Du kan svare direkte på meldingen, eller via en lenke i SMSen. 
Du kan når som helst endre dine samtykker på Min side.

Vår kommunikasjon skal være trygg for deg

Du skal alltid være trygg på at meldinger og annen kommunikasjon kommer fra oss, og ikke er forsøk på svindel eller misbruk.

SMS-ene vil bli sendt fra nummer 1929 i perioden 3. september til 30. oktober.

Dersom du gir oss ditt samtykke, ber vi deg sjekke om vi har registrert riktig e-postadresse. Du kan enkelt oppdatere din e-postadresse via SMS.

Lurer du på mer om personvern og samtykke, se www.obos.no/personvern

Med vennlig hilsen
OBOS

PS. Visste du at du også kan få ditt medlemsnummer via SMS? Send MEDLEMSNUMMER til 1929, så mottar du umiddelbart ditt medlemsnummer.