Disse spiller på OBOS på Månen i 2017

deLillos, Eva Weel Skram og Silya er artistene som vil fylle Gamlebyen med musikalsk magi i årets utgave av OBOS på Månen.

OBOS på Månen
Månefestivalen
Gamlebyen Fredrikstad 21.07.2016

Stein Torleif Bjella
Henning Kvitnes
Claudia Scott
Odd Nordstoga

Dette blir det fjerde året på rad at boligbyggelaget inviterer til OBOS på Månen, i samarbeid med Månefestivalen. Årets dato er 20. juli, og stedet er som før: Gamlebyen i Fredrikstad.

OBOS og Månefestivalen er svært fornøyde med årets artister.

– deLillos skulle spilt på OBOS på Månen i 2016, men på grunn av sykdom måtte bandet melde forfall. Det er derfor med stor glede vi nå kan fortelle at de er bekreftet å komme i år. Vi vet at mange hadde gledet seg til å høre de i fjor, sier Jimmy Olsen i Månefestivalen.

– I OBOS sier vi; En by med et rikt kulturliv er et godt sted å bo. Derfor støtter OBOS kulturen. Det har vært en flott reise å være med på å etablere OBOS på Månen her i Gamlebyen. Arrangementet har blitt veldig godt tatt imot, og det er hyggelig at etterspørselen etter billetter er stor. Og vi gleder oss til å gi dette som en gave også i 2017, sier Steinar Frølandshagen, regiondirektør i OBOS Østfold.

Støtter gode formål i regionen

Billettene legges ut for salg på vårparten, og OBOS-medlemmene vil få forkjøpsrett.

Nytt av året er at billettene vil koste 100 kroner billettavgift. Billettinntektene, trolig cirka 350 000 kroner, går uavkortet til gode formål i Fredrikstad-regionen.

Hvilke formål pengene skal gå til gjenstår å se, men det som er sikkert er at det blir mulig å søke om midler. Følg med på obos.no framover for å finne ut hvordan du kan søke, og meld deg på arrangementet på Facebook.

– Vi håper på denne måten at konserten kommer til nytte for lokalsamfunnet på en enda bedre måte. Konserten er fremdeles en gave til byen. Og OBOS betaler for gildet, sier Frølandshagen.

12.01.2017