OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Domestica kjøper portefølje i Malmö av OBOS

SEBs eiendomsfond Domestica Holding AB (Domestica) har inngått en avtale med OBOS Forretningsbygg (OBOS) om å kjøpe 100 prosent av aksjene i Hyreshem Malmö AB (HHM).

Hyreshem i  Malmö


HHM består av totalt åtte eiendommer i et etablert boligområde, Bunkeflostrand, i Malmö kommune. Porteføljen inneholder 788 utleieleiligheter. Totalt areal er ca. 52 000 kvm, hvorav ca. 97 prosent er bolig.

– Dette er Domesticas tredje investering. Eiendommene er alle under 10 år gamle og lokalisert i et spennende vekstområde sør i Malmö, og passer derfor godt med vår langsiktige investeringsstrategi, kommenterer Aneli Cilic, forvalter i Domestica.

Nils Morten Bøhler, direktør i OBOS Forretningsbygg uttaler at historien til OBOS sitt engasjement i Sverige går tilbake til begynnelsen av 2000-tallet, og alle eiendommene som nå selges har vi selv bygget. 

– Vi er sikre på at vi har funnet en ny god eier som vil ta godt vare på både eiendommene og leietakerne. OBOS har fortsatt et engasjement i Malmø-regionen for boligbygging, noe som vil bli videreført. Med salget får vi frigjort kapital og ressurser til å realisere nye prosjekter, sier han.

23.08.2013