ELBO-medlemmer: Velkommen til OBOS

OBOS og ELBO (Ensliges landsforbunds boligbyggelag) fusjonerte 1. august 2016.

karusellbilde: elbo

Fra 1. august 2016 kan tidligere ELBO-medlemmer nyte godt av samtlige OBOS-tilbud over hele landet.

Dine fordeler som OBOS-medlem

Forkjøpsrett på over 90 000 boliger

OBOS-medlemmer stiller foran i boligkøen. Du har forkjøpsrett på over 90 000 nye og brukte OBOS-boliger over store deler av landet. 
Alt om forkjøpsretten

Ekstra gode betingelser i OBOS-banken

OBOS-banken er banken for deg og boligen din. Som OBOS-medlem får du ekstra gode renter! Vi tilbyr lån til alle typer boliger. 
Se mulighetene i OBOS-banken

Totalforsikring til medlemspris

Som medlem kan du forsikre huset, båten og reisen din hos OBOS Forsikring. Samler du flere forsikringer hos oss, får du opptil 20 prosent rabatt.

Over 60 faste medlemsfordeler…

…og en lang rekke kampanjetilbud. Du får inntil 50 prosent rabatt på billetter til konserter, teater, opera, idrettsarrangementer og museer, gode rabatter på varer og tjenester til hjemmet – og på ferie- og reisetilbud. I 2015 sparte OBOS-medlemmene til sammen 64 millioner kroner ved å bruke medlemsfordelene. Det lønner seg å bruke medlemskortet! 
Se alle medlemsfordelene

Hold deg oppdatert

Vi anbefaler deg å følge med i OBOS’ kanaler. Der får du siste nytt om boligene vi bygger og fordelene du har som medlem. Du får også tips, inspirasjon, engasjerende historier og nyttestoff.

OBOS-bladet  obos.no  OBOS-appen  Nyhetsbrev Facebook

Hva betyr fusjonen for medlemskapet ditt?

Hva skjer med medlemskapet og ansienniteten? Når får du nytt medlemskort? Hva med medlemsbladet? Og forkjøpsretten? Her oppsummerer vi de viktigste endringene for deg som medlem etter fusjonen.

Dette skjer med medlemskapet