En annerledes boligdrøm

I OBOS jobber vi for å oppfylle boligdrømmen til folk flest. Men det finnes mange forskjellige boligdrømmer.

Et soverom til, større balkong, passivhus med takterrasse, garasje eller eget vaskerom. Opplever man trygghet og omsorg hos sine nærmeste, er det helt naturlig å drømme om et flottere bad eller oppgraderinger på kjøkkenet. Dessverre drømmer mange barn om noe så grunnleggende som et trygt hjem.

Alt for for mange barn vokser opp i et hjem hvor de mangler trygghet og gode omsorgspersoner. Det kan være flere årsaker til dette: vold, fattigdom, misbruk, rus. Uansett hvor disse barna bor er drømmen å vokse opp under trygge rammer med forutsigbarhet, omsorg og kjærlighet. 

OBOS støtter SOS-barnebyer

Alle barn har rett til å vokse opp i et trygt hjem. OBOS er derfor bedriftspartner av SOS-barnebyer. SOS-barnebyer gir barn et trygt hjem, en omsorgsfull mor, en beskyttende familie og en fremtid.

Vil du bidra?

For 275 kroner i måneden kan du bli SOS-fadder. Som fadder bidrar du til at de aller mest sårbare barna får en omsorgsfull familie og et trygt hjem. Du kan være sikker på at barna får dekket alle sine behov, de får utdanning og blir fulgt opp slik at de kan forme sin egen fremtid og bli en ressurs for lokalsamfunnet.

Bli SOS-fadder, og gi flere barn et trygt hjem!

 

SOS-barnebyer er en politisk og religiøs uavhengig organisasjon og arbeider i henhold til FNs barnekonvensjon. SOS-barnebyers hovedoppgave er å jobbe for at alle barn får vokse opp i en omsorgsfull familie. SOS-barnebyer jobber bâde internasjonalt og i Norge.

08.12.2014