OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

En av Norges mest attraktive arbeidsgivere

Studenter over hele landet har sagt sin mening om hvilke arbeidsgivere de anser som mest attraktive. I år er OBOS inne på lista. – Vi er stolte over at studentene anser OBOS som den mest attraktive arbeidsgiver i eiendomsbransjen, sier HR-sjef i OBOS, Marianne Kjekstad Johansen.

karusellbilde: Universum 12

Universum avdekker hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere og studenters karrierepreferanser ved norske universiteter og høyskoler. I år har i overkant av 12 000 studenter sagt sin mening.

OBOS rangeres som nr. 43 blant økonomistudentene og nr. 64 blant ingeniørstudentene og er dermed inne på topp-50 listen blant økonomene. Dette resulterer i at ingen andre i bransjen «Real Estate» ligger høyere enn OBOS på Universums attraktivitetsliste. Dermed anses OBOS som bransjens beste arbeidsgiver.

– Økonomistudentene som ønsker å jobbe i OBOS assosierer oss med blant annet kundefokus, godt arbeidsmiljø og lederskapsmuligheter, sier Kjekstad Johansen.