Hopp til innhold

En meget grei cup

OBOS gir tilbake har i flere år støttet Grei Cup og sikret at påmeldingsavgiften er overkommelig for de fleste. Vi er veldig enig når arrangøren sier at fotball bør være et lavterskeltilbud.

Publisert:
tirsdag 22. mai 2018

– I 2018 er årets cup lagt til 2-3 juni og arrangørene kan melde om rekord stor påmelding i år. Vi nærmer oss 130 lag nå, og så mange har vi aldri hatt, sier Stig Brekke, fra SF Grei Mygg avdeling. Som tror den lave påmeldingsavgiften har hatt en positiv effekt.

I fjor hadde cupen besøk av 108 lag. Ekstra hyggelig er det at det både i fjor og i år blir spilling i alle jenteklassene.

-Støtten fra Obos er avgjørende for både at vi kan holde påmeldingsavgiften til cupen lav og at cupen gir et overskudd som går tilbake til driften av Myggavdelingen. Vi har et motto at det ikke er foreldre sin lommebok eller interesse for fotball som skal være avgjørende om barna skal få spille hos oss. Vi vet at en høy treningsavgift kan være en stopper for deltagelse i flere familier i vårt område. Derfor er det viktig at vi holder den nede, forteller Brekke videre.

Groruddalens eldste og største

I år fyller Grei Cup 27 år og er Groruddalens eldste og største fotballturnering. Målet er å være inkluderende.

– Vi skal skape gode holdninger og verdier hos barn og unge og gi et godt sportslig tilbud i et trygt og godt nærmiljø, sier Brekke. I tillegg arrangerer en god cup for alle spillere og deres familier. Her er det mye mer enn mål og seire som teller, her gjelder spilleglede, lagfølelse og fellesskapet med venner og familie på en fin fotballarena og ellers hyggelige omgivelser midt i Groruddalen.

Søk om støtte fra OBOS gir tilbake

OBOS gir tilbake - relaterte artikler