Endelig åpnet nye Lambertseter senter

Det var liten tvil om at mange hadde gledet seg til åpningen av nye Lambertseter senter. Flere tusen var innom de første timene.

OSLO 20101012

Åpning av nye Lambertseter senter, med Ordførerer Fabian Stang og svømmer sara nordenstam

styreleder jan tore berg knudsen

Foto: nyebilder.no

Småbarnsforeldrene og pensjonistene på Nordstrand var på plass, men i tillegg hadde flere tatt seg fri fra jobb for å være med på åpningen av nye Lambertseter senter.

Allerede en time før dørene åpnet hadde det dannet seg kø utenfor hovedinngangen. Klokken ti var køen blitt nærmere 100 meter lang. Folk ville inn, og det så fort som mulig.

– Dette har vi alle gledet oss til så lenge. Jeg bor rett over gaten og har fulgt med på hele prosessen. Derfor var det liten tvil om at jeg skulle være her da dørene åpnet første gang, forteller Aud Alexandra Sølver.

Terningkast seks

Klokken tolv var det offisell åpning. Ordfører Fabian Stang og svømmestjerne Sara Nordenstam fra Lambertseter svømmeklubb klippet snoren. Stang gratulerte alle Lambertseter-beboere med dagen. Nordenstam fortalte at hun allerede var blitt fast kunde.

– Nå slipper jeg å farte hele byen rundt fordi jeg finner jo alt jeg trenger her på senteret. Og hvis Lambertseter hadde fått stort nok svømmebasseng, hadde jeg virkelig sluppet å reist noe annet sted, smiler hun.

På vei ut etter taler og kake blir OBOS utsendte huket tak i av to eldre damer.

– Vi bor her og du må få med at dette er kjempe bra. Vi har møtt masse naboer og vi er alle enige om at senteret får terningkast seks!

Se flere bilder fra senteret på Flickr:


Se også: lambertsetersenter.no  

01.10.2010