Første boligvisning med VR-briller

25. november starter Norges første boligsalg der kjøperne kan se den ubygde leiligheten gjennom «Virtual Reality»-briller.

Illustrasjon av en mann med 3d-briller på en balkong

Som første aktør i Norge holder OBOS salgsvisninger i Kværnerbyen med de Facebook-eide VR-brillene som er utviklet av Oculus Rift.

Visningsløsningen – som er lagd av OXX – gir kundene en unik mulighet til å bevege seg rundt i leiligheten, se på utsikten og vurdere lysforhold. Brillene gir kunden en naturtro opplevelse av helt nye boliger før byggingen har startet. Salget av neste byggetrinn i Kværnerbyen Terrasse starter 25. november.

– Vi håper visningsløsningen skal gi kundene et bedre bilde av hvordan leiligheten og prosjektet blir når alt er ferdig bygget, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

Pilotprosjekt med briller for dataspill

Brillene er opprinnelig laget for dataspill, men sammen med OXX er det utviklet et pilotprosjekt i Kværnerbyen, hvor målet har vært å gjøre kunden bedre kvalifisert til å ta en kjøpsbeslutning. 

– Denne formen for visning kan også føre til at det blir mindre behov for å bygge visningsleiligheter, sier Åge Pettersen. 

Ønsker du å prøve brillene?

Ta kontakt med visningssenteret i Kværnerbyen, Smeltedigelen 2 i Oslo.

Søndag 30. nov. er det julegranntenning og visningssentert har åpent til kl. 19.00

Våre åpningstider er ellers:
Mand. kl. 09.00 – 19.00
Tirsd. og onsd. kl. 09.00 – 16.00
Torsd. kl. 09.00 – 17.00
Fred. kl. 09.00 – 15.00
Sønd. kl. 15.00 – 16.30 

24.11.2014