OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Full fart i Følhusbakken

Når 25 nye modulleiligheter skulle opp i Kleivane ble de fraktet med båt fra Horten. Kun ti dager etter at leilighetene kom sjøveien står nå hele blokken på plass – tett, med fiks ferdige boliger.

Etter noen få dager sto blokken klar – nå gjenstår bare fasaden og mindre justeringer.
Etter noen få dager sto blokken klar – nå gjenstår bare fasaden og mindre justeringer.

Sparte miljøet for 60 vogntog

Det var Moelven Modulbygg som leverte de 25 splitter nye leilighetene, som ankom Sandnes havn i januar. I tillegg til å spare penger på frakt, sparte også OBOS miljøet for 60 vogntog ved å velge denne leveringsløsningen.

Prosjektleder for Følhusbakken, Marit Hildal, er svært fornøyd med valget:
– Alt som er miljøvennlig er jo kjempebra! I tillegg var løsningen den beste for oss økonomisk. 

Innflytting i juni

Hildal forteller at de nye boligene ligger idyllisk og fint til, like utenfor Sandnes sentrum. Alle leilighetene har egen balkong, noe som passer godt når innflyttingen starter i juni.

- Vi er i gang med å lage til en visningsleilighet nå, slik at de som er interessert i prosjektet kan få se hvordan en helt ferdig leilighet vil se ut, sier Hildal.

Illustrasjon av boligene i Følhusbakken i KleivaneIllustrasjon av boligene i Følhusbakken i KleivaneBoligene ligger i et lunt og solrikt område, med flotte friluftsområder i umiddelbar nærhet.

Fortsatt noen ledige leiligheter

Leilighetene i Følhusbakken er tegnet av Aros Arkitekter, og består av tre- og fireromsleiligheter på mellom 59 og 87 kvadratmeter. 

Godt over halvparten av boligene er allerede solgt, men det finnes fortsatt noen ledige leiligheter.
På prosjektsiden til Følhusbakken kan du lese mer om leilighetene.

09.02.2016