OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Full fart i Følhusbakken

Når 25 nye modulleiligheter skulle opp i Kleivane ble de fraktet med båt fra Horten. Kun ti dager etter at leilighetene kom sjøveien står nå hele blokken på plass – tett, med fiks ferdige boliger.

Etter noen få dager sto blokken klar – nå gjenstår bare fasaden og mindre justeringer.
Etter noen få dager sto blokken klar – nå gjenstår bare fasaden og mindre justeringer.

Sparte miljøet for 60 vogntog

Det var Moelven Modulbygg som leverte de 25 splitter nye leilighetene, som ankom Sandnes havn i januar. I tillegg til å spare penger på frakt, sparte også OBOS miljøet for 60 vogntog ved å velge denne leveringsløsningen.

Prosjektleder for Følhusbakken, Marit Hildal, er svært fornøyd med valget:
– Alt som er miljøvennlig er jo kjempebra! I tillegg var løsningen den beste for oss økonomisk. 

Innflytting i juni

Hildal forteller at de nye boligene ligger idyllisk og fint til, like utenfor Sandnes sentrum. Alle leilighetene har egen balkong, noe som passer godt når innflyttingen starter i juni.

- Vi er i gang med å lage til en visningsleilighet nå, slik at de som er interessert i prosjektet kan få se hvordan en helt ferdig leilighet vil se ut, sier Hildal.

Illustrasjon av boligene i Følhusbakken i KleivaneIllustrasjon av boligene i Følhusbakken i KleivaneBoligene ligger i et lunt og solrikt område, med flotte friluftsområder i umiddelbar nærhet.

Fortsatt noen ledige leiligheter

Leilighetene i Følhusbakken er tegnet av Aros Arkitekter, og består av tre- og fireromsleiligheter på mellom 59 og 87 kvadratmeter. 

Godt over halvparten av boligene er allerede solgt, men det finnes fortsatt noen ledige leiligheter.
På prosjektsiden til Følhusbakken kan du lese mer om leilighetene.

09.02.2016