Helt ny lekeplass - og ikke for pingvinene

Innen fellesferien starter har Akvariet i Bergen fått ny lekeplass med splitter nytt lekestativ. Dette fører med seg en helt ny rabatt for OBOS-medlemmer på akvariet.

karusellbilde: Steinplukker2obos.no
Foto: Akvariet i Bergen

Akvariet i Bergen disponerer store og flotte grøntarealer med utsikt mot byfjorden. Fra sommeren 2018 skal dette bli stedet for barnelatter og lek når Akvariet i Bergen, sammen med OBOS, lager en helt ny lekeplass med maritim utforming.  

– Akvariet i Bergen har i dag mange spennende aktiviteter for barn og voksne, men vi har lenge savnet å ha en god lekeplass utenfor. Nå håper vi at enda flere småbarnsfamilier finner veien til oss, sier Veline Høyland, salg- og markedssjef i Akvariet i Bergen.

Rabatt for OBOS-medlemmer

I tillegg til en helt ny lekeplass i parken utenfor, kan OBOS-medlemmer også glede seg over en helt ny OBOS-rabatt på inngangsbilletten.

–  Inntil to voksne og tre barn får 25% rabatt på inngangsbilletten til Akvariet i Bergen og er den beste rabatten akvariet tilbyr. Akvariet i Bergen er en flott aktivitet og besøkes av OBOS-medlemmer fra hele landet. Vi tror derfor at denne rabatten blir satt pris på flere steder enn i Bergen, sier Inger Hardmo, avdelingsleder i medlemsavdelingen i OBOS.

Rabatten er tilgjengelig nå og gjelder så lenge en av deltagerne kan vise frem et medlemskort fra OBOS.

Se andre prosjekter som har fått støtte fra OBOS gir tilbake  

Søk om støtte fra OBOS gir tilbake

Les mer om dine medlemsfordeler på OBOS.no