Hopp til innhold

Ingunn Andersen Randa ny konserndirektør for aksjeinvesteringer og forretningsutvikling i OBOS

Ansettelsen av Ingunn Andersen Randa (37) skal styrke OBOS sitt arbeid med forretningsutvikling, investering i oppstartsbedrifter og ivaretakelse av rollen som ledende investor i norsk byggenæring.

Publisert:
fredag 8. juni 2018

Ingunn Andersen Randa starter i stillingen 15. august i år. Samtidig etableres det en ny divisjon for aksjeinvesteringer og forretningsutvikling i OBOS. Hun kommer fra stillingen som director i Nordea Corporate and Investment Banking og har tidligere hatt ulike stillinger innenfor Nordea-systemet blant annet strategi- og forretningsutvikling og arbeid med større industrielle kunder. Hun er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– I OBOS-konsernet ønsker vi å styrke arbeidet med å benytte våre sterke økonomiske, industrielle og kompetansemessige posisjoner til å gjøre nye gode investeringer, bidra til utvikling av de investeringene vi har gjort, hente ut synergier og kommersialisere interne forretningsmuligheter som oppstår. Jeg er veldig glad for at vi har fått en så dyktig ung kvinne som Ingunn til å lede dette arbeidet for oss.  Hennes drive, gode evne til analyse, erfaring innenfor bank, finans og forretningsutvikling, samt de rette personlige egenskapene vil gjøre henne til en viktig kapasitet for videreutviklingen av OBOS, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj.

– Jeg ser frem til morsomme og utviklende oppgaver i OBOS, og blir inspirert av hvordan konsernet tar samfunnsansvar, er langsiktig og fremtidsrettet. OBOS har store ambisjoner om vekst og utvikling for å kunne utnytte sin kompetanse og tyngde til å skape nye forretningsmuligheter. Jeg gleder meg til å ta fatt på disse oppgavene sammen med gode kollegaer, sier Ingunn Andersen Randa.

For kontakt:

Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS, tlf. 91382777

Ingunn Andersen Randa, tlf. 95183117

Aktuelt - relaterte artikler

OBOS-prisene opp i Oslo

Prisene for brukte OBOS-boliger i Oslo steg 0,2 prosent fra oktober til november. På landsbasis falt prisene 0,1 prosent.