Jubel for ny idrettshall

Den nye hallen ble formelt åpnet av idrettsbyråd Jøran Kallmyr.

Endelig kunne barn og unge på Ellingsrud ta i bruk den splitter nye idrettshallen sin! OBOS har vært med på å støtte prosjektet.

Jubelen stod i taket da Oslos idrettsbyråd Jøran Kallmyr klippet snora og erklærte den nye Ellingsrud flerbrukshall for åpnet like før helgen.

Ventet lenge

Beboerne på Ellingsrud, som ligger i Alna bydel i Oslo, har ventet i over 30 år på en egen idrettshall, men det var først da Oslo Idrettshaller AS, med OBOS som en av hovedsamarbeidspartnerne, kom på banen, at det ble fart på sakene.

Første spadetak ble tatt i januar i år, og drøye ti måneder senere står hallen ferdig.

Takk til OBOS

Leder Rolf Nyhus i Oslo Idrettshaller AS, retter en stor takk til OBOS for at barn og unge på Ellingsrud endelig har fått en idrettshall.

– Vi er veldig glade for det gode samarbeidet vi har med OBOS. Takket være OBOS’ innsats, blant annet gjennom byggingen av idrettshallene og etableringen av kunstgressbaner, kan tusenvis av barn og unge hver dag være i aktivitet og utvikle seg, sier Nyhus.

Mange ville feire

Mange hundre tilskuere hadde møtt opp for å feire åpningen av den nye hallen. Før idrettsbyråden klippet snora, holdt de ulike avdelingene i Ellingsrud idrettslag oppvisning i forskjellige idrettsgrener, som håndball og turn.

Åpningen av Ellingsrud flerbrukshall var den andre av de i alt åtte idretthallene som er planlagt. Rommenhallen åpnet i august og i neste uke åpner Voksen flerbrukshall.

De fem neste hallene som er på programmet fremover og under regulering av Oslo kommune er: Leirskallen, Lambertseter, Grorud, Årvoll og Korsvoll.

13.12.2010