OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Kjenner du en framtidig X Games-stjerne?

Gi noen mellom 8 og 12 år sjansen til å trene med profesjonelle kjørere under OBOS Next X den 28. januar i Oslo. Vi trekker 100 vinnere!

Glade barn i bakken

NB: Påmeldingen er nå ferdig. 

Grip en unik sjanse

Vet du om noen mellom 8 og 12 år som klør etter å bli bedre på snøbrett eller lære å trikse på ski? Som ser opp til og kanskje drømmer om å bli Norges neste X Games-stjerne? Her får de en helt unik sjanse til å få drømmen sin oppfylt med OBOS Next X, 28. januar, i Oslo.

OBOS er hovedsponsor av X Games Norway 2018 som vil foregå på Fornebu og i Oslo. X Games er et familiearrangement og vi er opptatt av å ikke bare bygge boliger, men også å skape liv mellom husene. Derfor vil vi gi 100 heldige utvalgte en drømmedag med personlig oppfølging fra proffe instruktører, som Stian Sivertzen, en av Norges og verdens beste snowboardere. 

Krav til nivå:

Barna må ha hatt ski og/eller snøbrett på beina og bør kunne svinge begge veier. Ellers ingen krav. Utstyr kan om ønskelig lånes.


Logo OBOS Next X


Sniktitt på X Games Norway 2018: