Obos.no er på flyttefot

Obos.no er på flyttefot

Fra mandag 5. oktober og fram til fredag 9. oktober er obos.no på flyttefot. Nettsidene våre kan derfor være litt ustabile, men vi er på saken. Vi håper dette ikke skaper noe trøbbel for deg – og at du liker de nye nettsidene våre!

Lukk

Kjøper tomt for nytt boligområde i Oslo syd

OBOS og BMT Invest har gjennom selskapet Rosenholmveien 4 kjøpt to tomter på til sammen 22 mål på Rosenholm i Oslo.

14. oktober 2020
karusellbilde: 17883687_1

Eiendommene Rosenholmveien 10 og 12 består i dag av næringsbygg som brukes til lager, kontor og verksted. Planen er å videreføre driften av eiendommene i noen år før de skal konverteres til bolig.

Eiendommen er en del av et større planområde på Rosenholm i Søndre Nordstrand bydel som skal utvikles til boligområde i løpet av de neste årene.

Stort boligbehov

Kort gangavstand til Rosenholm jernbanestasjon og et nærområde preget av store grøntarealer gir gode forutsetninger for å skape et godt boligprosjekt på et sted med stort behov for flere boliger i årene som kommer.

–  Vi er svært fornøyde med å sikre oss enda en fin eiendom på Rosenholm og ser frem til å være med å utvikle et nytt og attraktivt boligområde, sier investeringsdirektør Bjørn-Tore Olsen i OBOS Nye Hjem.

Attraktivt område

OBOS er allerede godt i gang med planene gjennom arbeidet med Rosenholmveien 4.

–  Med kjøpet av Rosenholmveien 10 og 12 styrker vi vår tilstedeværelse og viser at vi har stor tro på dette området i fremtiden. Det er spennende å få være med og utvikle noe helt nytt her, sier administrerende direktør Even Jermstad i OBOS Nye Hjem.

Selskapet Rosenholmveien 4 AS eies 80 prosent av OBOS Nye Hjem og 20 prosent av BMT Invest AS

Selger av tomten er Otto Olsen Eiendom AS.