OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Knallstart for Portalen på Lillestrøm

44 leiligheter ble solgt på en kveld da startskuddet gikk for boligsalget i Portalen, torsdag 29. oktober.

Høstbilde av torget foran det nye boligprosjektet Portalen, samt Scandic Portalen Hotell.

Kjøperne kunne velge mellom 74 leiligheter på nabotomta til jernbanestasjonen, alt fra en ettroms på 30 kvadratmeter til 1,8 millioner kroner til en fireroms toppleilighet på 135 kvadratmeter med en prislapp på 11 millioner.

Salgsmøtet fant sted på Lillestrøm kultursenter, med cirka 200 personer i salen. Den første som fikk kjøpe hadde vært OBOS-medlem siden 1946, men det var også flere mer kort eller ingen ansiennitet som sikret seg den boligen de ville ha.

Ti minutter til Oslo S

– Prosjektet er spennende og utrolig sentralt, jeg vil påstå mer sentralt enn Majorstua. Togene går nesten hele døgnet og tar deg til Oslo på ti minutter. Med flytoget i den andre retningen er du på Gardermoen på ti minutter også, sier Stian Svae, prosjektleder i OBOS Nye Hjem.

Totalt skal OBOS bygge 144 leiligheter på nabotomta til jernbanestasjonen på Lillestrøm, i tillegg til hotell, kontor- og forretningslokaler. Byggingen startet i mars, og det er forventet at de første beboerne kan flytte inn i september 2017.

– Siste salgstrinn, hus B, blir sannsynligvis lagt ut for salg rett over nyttår. Der blir det en ny sjanse til å sikre seg drømmeleiligheten, sier Svae.

Alt om boligene finner du på

obos.no/portalen.

30.10.2015