Lovise er medlem nr. 250.000

Vi har passert 250.000 medlemmer og det var innmeldingen til Lovise Ribe (27), som sørget for at vi nå er en kvart million.

Konsernsjef Martin Mæland og Betty Grønoset i Medlemsavdelingen overrasket ungjenta med både sjekk, kake og gaver.


Lovise, som studerer ernæringsfysiologi, meldte seg inn i OBOS som en direkte konsekvens av at en venninne mistet en leilighet på forkjøpsrett.

– Jeg har ikke lyst til å oppleve det samme, så da meldte jeg meg inn ganske raskt, sier hun.

Lovise forteller at hun kjenner til OBOS fra før, men at hun som student har vært nødt til å prioritere andre utgifter enn medlemsavgiften i et boligbyggelag.

– I dag leier jeg en leilighet på Grünerløkka, men på sikt er planen å kjøpe egen bolig, og da kan et OBOS-medlemskap vise seg gull verdt, sier hun.

Gavesjekk og tapas-sett

Og selvsagt ble det gjort litt stas på vårt historiske medlem! Konsernsjef Martin Mæland gav Lovise en gavesjekk på kr. 10.000,- på en innskuddskonto. Hun fikk også bøkene om OBOS-historien og et tapas-sett.

– Da jeg ble oppringt og fortalt at jeg var medlem nummer 250.000 ble jeg kjempeglad! Dette er utrolig morsomt og et fint avbrekk fra eksamensstria , sier Lovise.

Går muligens til bolig. Hun har ikke helt bestemt seg for hva pengene skal brukes til:

– Mest sannsynlig blir de satt inn på BSU-kontoen min som jeg startet i fjor. I så fall blir det et kjærkomment tilskudd til det som forhåpentligvis skal bli et innskudd når jeg en gang i fremtiden kjøper min første bolig, sier hun.

14.12.2010