Nesten utsolgt på Lambertseter første dag

Første salgsdag på Lambertseter gikk 60 av 75 leiligheter i boligprosjektet Solveggen.

Både første og siste kjøper fikk sitt førstevalg da salget av boligene i Solveggen startet torsdag.
Både første og siste kjøper fikk sitt førstevalg da salget av boligene i Solveggen startet torsdag.

Det er mange år siden interessen har vært like stor for et boligprosjekt som Solveggen på Munkelia, sørvest på Lambertseter. Onsdag kveld var det 184 påmeldte OBOS-medlemmer som møtte opp til salgsmøtet sammen med slekt og venner, og dermed ble begge salene på Symra kino fylt til randen.

Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj var blant de mange som hadde lagt veien til Symra kino, og han var strålende fornøyd med det gode salget:

– Den enorme interessen viser at behovet er ekstra stort for moderne boliger i etablerte boområder. Det så vi også i forrige uke da 36 boliger på Oppsal ble solgt første dag. Salget viser at vi har truffet med både utforming og prising. Dessuten er det smart å melde seg inn i OBOS så tidlig som mulig – spesielt hvis du ønsker heis og garasje på Lambertseter, sier konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj, og legger til:

– Min yngste sønn ble OBOS-medlem før han fylte én måned.

Den med lengst ansiennitet – fra mars 1938 – fikk naturligvis førstevalget sitt på Lambertseter, men det gjorde også sistemann. Han hadde meldt seg inn i september 2015.

Kvadratmeterpris

Snittprisen i Solveggen ligger på ca. 63 000 kroner pr. kvadratmeter. Høyeste kvadratmeterpris var 97 861 kroner for en leilighet på 93,5 kvadratmeter. Inkludert fellesgjeld kostet den 9,15 millioner kroner. Da fulgte det med garasjeplass, to balkonger og privat takterrasse med sjøutsikt.

Borettslaget Solveggen på Munkelia består av 75 boliger fordelt på to bygg. Alle leiligheter har balkong, og beboerne har også tilgang på en stor takterrasse med sjøutsikt.

05.11.2015