Ny administrerende direktør i OBOS Nye Hjem

Even Jermstad er fra 01. april 2016 ansatt som adm. direktør i OBOS Nye Hjem AS. Han etterfølger Jon-Erik Lunøe, som blir daglig leder i Ulven AS, og skal lede OBOS neste store byutviklingsprosjekt på Ulven.

karusellbilde: Even Jermstad820

– OBOS skal øke sine leveranser av nye boliger betydelig i tiden som kommer. Dette gjelder både i Norge og Sverige, og boligutviklingen i Oslo-området er OBOS-konsernets største enkeltmarked. Vi er i ferd med å endre vår strategi fra å være en leverandør av større enkeltprosjekter til å bli en by- og stedsutvikler. Dette betyr at vi må ha en optimal organisering av virksomheten og at vi opprettholder riktig kompetanse og kapasitet til å levere innen vårt satsningsområde, sier konserndirektør for boligutvikling, Arne Baumann.

OBOS har gjennom de siste ti årene dokumentert kompetansen som by- og stedsutvikler gjennom prosjekter som Sjølyststranda, Pilestredet Park, Kværnerbyen, Fornebu, Oppsal Senter og nå sist Portalen i Lillestrøm.

– Det er derfor spesielt gledelig at vi har funnet en erfaren kandidat til stillingen fra egne rekker til ledervervet i OBOS Nye Hjem AS. Even Jermstad har erfaring fra flere enkeltprosjekter, nå sist som regionsansvarlig for OBOS i Oslo og Akershus, i tillegg til å være prosjektdirektør for Kværnerbyen. Han har opparbeidet seg en betydelig kompetanse og erfaring innen byutviklingsprosjekter. Jeg ser frem til å samarbeide med Even i hans nye stilling, sier Baumann.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne viktige oppgaven. OBOS Nye Hjem har mange spennende prosjekter på gang og vi har en god organisasjon med mange flinke folk, som vi må ta godt vare på, sier Even Jermstad.