Ny hovedsponsor for X Games Norway

Det blir X Games Norway også i 2018 når vi går inn som ny hovedsponsor for arrangementet.

karusellbilde: 12764580_1708535096031171_2415602230211505389_o

Med avtalen har X Games Norway sikret seg sin største sponsoravtale og mest sannsynlig den største avtalen for norsk action sport. Avtalen ble signert fra utøvernes startposisjon, på 55 meters høyde over Fornebu. Tilstede var Lisbeth Hammer Krog, ordfører i Bærum, Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS og Henning Andersen, sjef for X Games Norway.

– X Games er et familiearrangement og i OBOS er vi opptatt av å ikke bare bygge boliger, men også å skape liv mellom husene. På Fornebu har vi bygget og skal bygge mange boliger i årene framover. Et stort arrangement som dette vil bidra til mye liv i, og oppmerksomhet om, området. For oss er dette verdifull eksponering inn mot en yngre målgruppe som representerer fremtiden. Og i Norge er vi så heldige å ha noen av verdens beste utøvere innenfor skateboard, ski og snowboard, sier Daniel Kjørberg Siraj.

Det snør i mai

Alle husker den fantastiske Big Air-konkurransen på Tøyen i 2016 med 20 000 tilskuere. Nå skal suksessen gjentas med like mange mennesker på Fornebu, men denne gangen skal det snø i mai. Det gigantiske stillaset på 55 meter settes opp på Fornebu, og snøproduksjon direkte i stillaset sørger for at utøverne kan gjøre sine magiske tricks i sol og vårvarme – kun to dager etter 17 mai!

– Vi tror at utøverne vil elske å bli med på den norske nasjonalfeiringen. Deres norske kolleger og konkurrenter vil ønske dem hjertelig velkommen, og dette vil danne en herlig ramme rundt arrangementet, sier Henning Andersen i SAHR, selskapet som arrangerer X Games Norway.

I Skur 13 blir det street skateboard, som er tilbake på programmet etter en pause i 2017. Skateboard-arrangementene i 2016 ble utsolgt på rekordtid, og det ventes stor rift om disse billettene når de legges ut søndag 28. januar. SAHR har signert en avtale med Antidoping Norge som også omfatter skateboard, og da er det klart for sport i ypperste verdensklasse i Skur 13 igjen.

X Games moro hele vinteren

Som hovedsponsor vil vi invitere alle som liker action sport med på moroa og alle OBOS-medlemmer får derfor tilbud om rabatterte billetter. I tillegg vil vi setter opp X Games-aktiviteter gjennom hele vinteren der både store og små kan delta. Det blir blant annet ski, snowboard og skateboard for barn og unge. Under X Games-dagene vil vi også fylle Skur 13 med aktiviteter og underholdning for hele familien.

OBOS Next X 

Den 28. januar, mens X Games i Aspen pågår for fullt, legges X Games Norway-billettene ut for salg på Ticketmaster. Da lanseres også detaljert program, de første utøverne og en artist. Dette er også dagen for OBOS Next X i Grefsenkollen – en ”X Games opplevelse” for barn og unge. Gratis, selvsagt.