Ny idrettshall på Voksen!

Fleridrettshallen er et resultat av et samarbeid mellom OBOS, Oslo Idrettshaller, Oslo kommune og lokale krefter.

Diverse bilder fra åpningen av den nye idrettshallen på Voksen Idrettsbyråd i Oslo Jøran Kallmyr klipper snora ved åpningen av den nye idrettshallen på Voksen 17. desember 2010
(Foto; Eddie Chr. Thomas)

– Vi har kirke, skole, et busstopp og en Rema 1000-butikk, og nå har vi endelig fått en idrettshall også!

Det sa leder Odd Rune Tenfjord i Vestre Aker Skiklubb til de flere hundre små og store som hadde møtt frem for å feire åpningen.

Den nye idrettshallen ligger i bydel Vestre Aker ved foten av Holmenkollåsen, kun et steinkast fra tomta der OBOS bygger Voksenhagen borettslag.

Oslo trenger idrettshaller

Dette er én av til sammen åtte haller som skal bygges og ferdigstilles i årene fremover.

Sammenlignet med andre kommuner i landet har Oslo en langt svakere dekning av idrettshaller per innbygger.

Den store hallutbyggingen som for tiden pågår i Oslo, og som OBOS er en vesentlig økonomisk bidragsyter til, vil gjøre at langt flere barn og unge får mulighet til å delta på ulike hallbaserte idrettsaktiviteter.

Takket OBOS

Flere av kveldens talere, blant andre idrettsbyråd Jøran Kallmyr, benyttet anledningen til å takke OBOS for bedriftens bidrag til hallutbyggingen:

– Jeg vil berømme OBOS for at de er med på å bygge flere idrettshaller i Oslo. Forhåpentligvis bidrar dette til at også andre private aktører kan komme på banen, sa Kallmyr.

Gode oppvekstvilkår

Også OBOS gleder seg over det fruktbare samarbeidet:

– Vi ønsker å bidra til levende nærmiljøer og gode oppvekstvilkår. Flerbrukshaller som dette øker kapasiteten for mange innendørsidretter som er populære blant barn og unge, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen.

03.01.2011