Ny regiondirektør i OBOS Stor-Bergen

Stein Klakegg blir ny regiondirektør i OBOS Stor-Bergen. Nåværende regiondirektør Anne Gine Hestetun slutter før sommeren for å gå over i politikken.

Bilde av Stein Klakegg

Stein Klakegg tiltrer stillingen over sommeren i år. Han har bred ledererfaring, blant annet fra stillingen som administrerende direktør i Sparebanken Vest og flere ledende stillinger i Rieber og Søn. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen. I dag er han daglig leder i Stenoco, et selskap han selv eier og hvor han arbeider med styrearbeid og rådgivning i strategi, ledelse og finansiering.

– Jeg er svært glad for at Stein Klakegg har takket ja til stillingen som ny regiondirektør i OBOS Stor-Bergen. Hans mangeårige ledererfaring og gode nettverk vil bidra til å ytterligere utvikle vår virksomhet i Bergen og Hordaland, sier konsernsjef Martin Mæland i OBOS.

– Jeg gleder meg til å ta fatt i lederjobben i OBOS Stor-Bergen. OBOS er en kompetent og ressurssterk organisasjon med store ambisjoner om lønnsom videreutvikling i bergensområdet. Jeg ser frem til å arbeide med kunder, medarbeidere og nære samarbeidspartnere, sier Stein Klakegg.

Norges største boligbygger

OBOS er et boligbyggelag som eies av sine 369 566 medlemmer og som er etablert i store deler av Norge. OBOS driver utvikling og salg av eiendom, eiendomsmegling, eiendomsforvaltning, bankvirksomhet, forsikring og utleie av eiendom.

Virksomheten foregår i Oslo, Akershus, Vestfold, Østfold, Hedmark, Rogaland, Bergens-området, Trondheims-området og i Sverige. Hovedkontoret er i Oslo.

OBOS har medlemmer i nesten alle landets kommuner. I 2014 kjøpte OBOS BWG Homes, som i Norge er mest kjent gjennom merkenavnet Block Watne. Med dette kjøpet er tilstedeværelsen i Norge økt ytterligere, og OBOS er nå Norges største boligbygger og har pågående boligprosjekter i alle regionene, også i Stor-Bergen. Blant disse er Kronstadparken, Straumsfjellet Panorama, Møllestranden, Arna Urban og Sandsliåsen.

OBOS eier også næringseiendom i regionen, blant annet hotell Ørnen og Kjøttbasaren. Ved utgangen av 2014 hadde OBOS 20 876 medlemmer i Bergen og Hordaland.

16.03.2015