Nye boliger ved Lillo gård

Til høsten starter salget av boliger i OBOS' nye boligprosjekt, Lillo gård. Like ved populære Lillohagen i Nydalen skal 440 nye boliger bygges innen høsten 2021. Innflytting er planlagt fra 2019.

Illustrasjon som viser hvordan de nye byggene i boligprosjektet Lillo gård blir liggende i terrenget.

Prosjektet vil bestå av elleve boligblokker, på mellom fem og ti etasjer. Blokkene vil bli utformet med nedtrapping av høydene i terrenget, og det planlegges hyggelige uteområder med tun, lekeplasser og gangveier. Det er blant annet planlagt en gangvei som strekker seg ned til de fine friområdene langs Akerselva.

Lillo gård vil bestå av boliger i variert størrelse, slik at både barnefamilier, unge og eldre kan finne en bolig tilpasset sitt behov. 

Puster nytt liv i gamle bygg

I mange år har ærverdige Lillo gård vært gjemt bort bak kontorbygg og gjerder. Nå skal den gamle gården bli hovedattraksjonen i det nye boligprosjektet. Det vernede hovedhuset skal bli restaurant, og i mange av de andre gamle bygningene skal det gjøres plass til både kafeer, butikker og apotek.

Salgsstart til høsten

Det første salgstrinnet i Lillo gård blir lagt ut for salg i september, og det vil komme mer informasjon om Lillo gård både på obos.no og i OBOS-bladet.

Er du interessert i mer informasjon om Lillo gård?

Kontakt vår hyggelige prosjektselger, Heidi Biørn Meaas, på telefon 938 95 730 eller via e-post.