Obos.no er på flyttefot

Obos.no er på flyttefot

Fra mandag 5. oktober og fram til fredag 9. oktober er obos.no på flyttefot. Nettsidene våre kan derfor være litt ustabile, men vi er på saken. Vi håper dette ikke skaper noe trøbbel for deg – og at du liker de nye nettsidene våre!

Lukk

Nytt rentekutt i OBOS-banken

OBOS-banken har besluttet å sette ned utlånsrentene med inntil 0,4 prosentpoeng. Beste rente blir nå 1,58 prosent som gis på OBOS Nyboliglån.

8. mai 2020
- Vi skal strekke oss langt for å  hjelpe kundene våre i en vanskelig tid, sier konserndirektør Marianne Gjertsen Ebbesen i OBOS. Foto: Trygve Indrelid
- Vi skal strekke oss langt for å hjelpe kundene våre i en vanskelig tid, sier konserndirektør Marianne Gjertsen Ebbesen i OBOS. Foto: Trygve Indrelid

Endringen begrunnes i den siste tidens fall i pengemarkedsrenten og Norges Banks rentekutt.  

Skal redusere belastningen

– Vi skal strekke oss langt for å hjelpe kundene våre gjennom en vanskelig tid, og setter derfor ned rentene så raskt det lar seg gjennomføre rent praktisk, sier Marianne Gjertsen Ebbesen, konserndirektør for bank, eiendomsmegling og boligkjøpsmodeller i OBOS.

Rentekuttene gjelder for både privatpersoner og boligselskaper. Kuttene betyr at styrene i borettslag og sameier med lån i OBOS-banken kan vurdere å redusere felleskostnadene, og dermed begrense den økonomiske belastningen for beboerne.

For eksisterende privatkunder gjelder de nye rentene fra 26 mai. Boligselskaper vil få nye renter fra 5. juni.

Innskuddsrentene uendret

– Kundene våre har gode innskuddsbetingelser, og vi har foreløpig ikke besluttet å sette ned rentene på innskudd, men vi følger med i markedet og gjør en ny vurdering i slutten av mai, sier Ebbesen.

Oppdaterte prislister legges ut på obosbanken.no så snart alle detaljer er på plass.