OBOS-banken setter ned renta

OBOS-banken setter ned utlånsrenta og tilbyr nå lån fra 2,45 prosent.

OBOS-banken

Det er OBOS-medlemmer under 34 år og de som kjøper ny bolig gjennom OBOS som nå får rente på 2,45 prosent. OBOS-banken er åpen for alle, men OBOS-medlemmer får de beste betingelsene.

– Alle kan bli medlem i OBOS, og med våre lånebetingelser er kostnaden for OBOS-medlemskapet fort tjent inn igjen, sier banksjef Marit Midttun. Til de som velger å kjøpe helt ny bolig, tilbyr OBOS-banken et Nyboliglån.

– Lånet har meget gode betingelser og gjør det enklere å oppfylle boligdrømmen. I tillegg er det viktig for oss å ha lave renter for unge, slik at det blir lettere å komme seg inn på boligmarkedet, sier Midttun. OBOS-banken setter også ned rentene på felleslån til borettslag og sameier, til glede for svært mange beboere.

Fordel å spare i OBOS-banken

– De store bankene har valgt å sette ned innskuddsrentene mer enn lånerentene. Det gjør ikke vi, forteller Midttun.

Mens lånerentene våre reduseres med inntil 30 basispunkter, reduseres sparerentene likt som styringsrenten, altså 25 basispunkter.

OBOS-medlemmer under 34 år får vår beste sparerente på 1,65 prosent fra første krone, og 4,10 prosent på boligsparing. Lånerentene endres fra 23. juni for nye kunder.

Endringen på innskudd samt eksisterende lån endres fra 15. september 2015.

Les mer: Om OBOS-bankens tilbud bankens nettsider

23.06.2015