OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

OBOS bekymret for egenkapitalkrav

OBOS´ Konsernsjef Martin Mæland er denne uken synlig i mediene med en bekymring over at regjeringen nå vurderer strengere egenkapitalkrav ved kjøp av bolig.

OBOS konsernsjef Martin Mæland, sammen med kommunalminister Jan Tore Sanner ved ett tidligere besøk på en OBOS-byggplass.
OBOS konsernsjef Martin Mæland, sammen med kommunalminister Jan Tore Sanner ved ett tidligere besøk på en OBOS-byggplass.

Konsernsjef Martin Mæland i OBOS advarer mot strengere boliglånsregler. 

Om kort tid skal finansminister Siv Jensen ta stilling til om reglene for egenkapital og nedbetaling av boliglån skal bli enda strengere.

OBOS og Martin Mæland er bekymret og sa til VG mandag 18. mai, at han kjenner til desperate boligkjøpere som tar opp forbrukslån og kredittkortgjeld for å skaffe nok egenkapital. Flere lokal- og regionsaviser refererer til intervjuet i VG.

Her er saken i VG:

OBOS-sjef bekymret: Ser folk kjøpe bolig med forbrukslån og kredittkort (18.04.15)

 

(Foto: Thomas Bjørnflaten)

22.05.2015