OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

OBOS-bladet blant de største

OBOS-bladet øker stadig i opplag og lesertall, mens de fleste magasiner og aviser opplever det motsatte. OBOS-bladet ligger nå på sjetteplass med 537 000 lesere.

karusellbilde: bladet_opplag

Dermed ligger lesertallene rett etter VG Helg og foran Se & Hør. Det er første gang OBOS-bladet blir tatt med i TNS Gallup-målingen for Mediebedriftenes Landsforening. Tidligere fikk OBOS-bladet lesertall målt av Ipsos MMI, og tallene er ikke helt sammenliknbare.

– OBOS-bladet øker stadig i opplag ettersom OBOS får flere medlemmer. Samtidig ser det ut som lesertallene øker mer enn opplagsveksten skulle tilsi. Det er svært gledelig og tyder på at vi lager et blad som mange setter pris på, sier redaktør Cathrine Wolf Lund i OBOS.

Gjennomsnittlig opplag i 2015 var på 350 000, og marsutgaven 2016 ble trykket i 371 000 eksemplarer. Målet er å gi leserne tips og inspirasjon kombinert med omtale av boligprosjekter og andre medlemsfordeler.

Er du nysgjerrig på bladet, kan du lese alle utgaver helt tilbake til 2009 på nett. 

Les OBOS-bladet på nett