OBOS-bladet til topps

OBOS-bladet er som eneste norske magasin nominert i fire kategorier under den årlige internasjonale Digital Magazine Awards i London.

Søk på "OBOS-bladet" i App Store eller Google Play og last ned de prisnominerte nettbrett-versjonene i dag.
Søk på "OBOS-bladet" i App Store eller Google Play og last ned de prisnominerte nettbrett-versjonene i dag.

Som eneste norske magasin er OBOS-bladet nominert til Digital Magazine Awards, en kåring som finner sted i London i november. Dette er en kåring som belyser de gode digitale magasinene verden over, og det er nettopp OBOS-bladets nettbrett-versjon som her er blitt vurdert.

Ekstramaterial, filmer, bilder og animasjoner

OBOS-bladets nettbrettversjon kan lastes ned via Apple Store eller Google Play omtrent samtidig som at bladet kommer ut i postkassene, og gikk på lufta for første gang i januar i år. 

– I nettbrettversjonen finner medlemmene alt stoffet de ellers finner i OBOS-bladet, unntatt de eksterne annonsene. Men de finner også mer, for har vi flere gode bilder enn vi får brukt på trykk, kan vi bruke dem her. Vi kan også bruke lyd, filmer og animasjoner, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

– Når det gjelder boligutlysninger og omtale av boligprosjekter, har vi her muligheten til å utnytte mye av de fine illustrasjonene og ekstramateriellet som finnes. Vi er selvsagt veldig glade for disse nominasjonene. Det betyr mye for oss, forteller han.

Det er Teft Design som lager nettbrettversjonen av OBOS-bladet. 

Les mer om kåringen og stem på årets cover her. 

13.11.2014