OBOS blir sponsor av Viking Fotball

OBOS og Viking Fotball er blitt enige om en samarbeidsavtale som gjør boligbyggelaget til en av klubbens største sponsorer.

OBOS og Viking Fotball har inngått en samarbeidsavtale som strekker seg over tre år. (Foto: Viking Fotball)
OBOS og Viking Fotball har inngått en samarbeidsavtale som strekker seg over tre år. (Foto: Viking Fotball)

Avtalen gjelder fra 2018-sesongen og er treårig. Konsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS er glad for at Norges største boligbyggelag nå blir Viking Partner.

Styrker både OBOS og Viking
– Viking Fotball er en sterk merkevare i Stavanger-regionen, og vi har store forventninger til at dette samarbeidet på sikt vil gi OBOS enda bedre forutsetninger for å vokse, få flere medlemmer, bygge flere boliger og etter hvert styrke vår posisjon i Stavanger og omegn, sier Kjørberg Siraj.

Men fotball på toppnivå handler også om sportslige prestasjoner, så en annen viktig grunn for OBOS til å bli Viking Partner er å hjelpe klubben tilbake til gamle høyder.

– Neste år spiller A-laget i OBOS-ligaen, men historisk sett hører jo Viking hjemme i Eliteserien. Gjennom denne sponsoravtalen vil vi både ønske Viking velkommen til OBOS-ligaen, men samtidig bidra til at A-laget etter hvert spiller seg tilbake til det øverste nivået, gjerne allerede neste år, sier Siraj.

Viktig for Viking
Daglig leder Eirik W. Henningsen i Viking Fotball sier dette er en veldig viktig avtale for Viking:

– Det at en så stor aktør som OBOS ønsker å identifisere seg med klubben vår, er en bekreftelse på at vi er på rett vei. I tillegg er denne avtalen med på å legge et fundament for videre satsing, sier Henningsen, som håper alle Viking-patrioter nå melder seg inn i OBOS, og kommer på stadion neste sesong.

God OBOS-synlighet
Avtalen vil gi OBOS god synlighet i og rundt Viking Fotball, blant annet med logo på Viking-drakten, på treningstøyet og på stadion, og som hovedsponsor for Viking-akademiet. Avtalen inneholder også gode rabatter for OBOS-medlemmer som er Viking-fans.

– Når vi inngår avtaler av dette slaget er det også viktig for oss at OBOS-medlemmene får noe tilbake. Jeg er derfor glad for at vi nå blant annet kan tilby alle OBOS-medlemmer 25 prosent rabatt på sesongkort til Viking Fotball neste år, samt 2-for1 på alle Vikings kamper i OBOS-ligaen. I tillegg vil alle de første 100 som melder seg inn i OBOS ved personlig oppmøte på OBOS-kontoret i Langflåtveien 29 i morgen fra klokken 08, få gratis sesongkort med på kjøpet, sier Siraj.

Ekstra kvinnesatsing
Frem til 31.12 vil dessuten Viking Fotball motta 200 kroner for hvert nye OBOS-medlem i Rogaland. Pengene øremerkes kvinnefotballen i Viking.

– OBOS ønsker også å styrke kvinnefotballens posisjon. Derfor føles det riktig at akkurat disse midlene går til kvinnesatsingen i Viking Fotball, forklarer Siraj.