OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

OBOS Boligkonferanse 2015

OBOS boligkonferanse 2015 ble arrangert i Oslo 20. august i Den Norske Opera & Ballett. Konferansen fikk navnet "Fra plan til handling".

Banner til boligkonferansen 2015 obosno

Spennende og faglig dyktige foredragsholdere gjorde OBOS Boligkonferanse 2015 til en interessant opplevelse. Presentasjonene finner du til høyre på siden.

Den årlige konferansen er svært populær og samler byplanleggere, eiendomsutviklere –  og alle andre som er interessert i boligbygging og byutvikling. Deltakerne kommer for å få en dag stappfull av faglig inspirasjon og mingling med kjente og ukjente. Velkommen til en inspirerende dag for

 

 OBOS Boligkonferanse 2015 med tema: Fra plan til handling!

Anne Lindmo Boligkonferansen 2015Anne Lindmo Boligkonferansen 2015

Hvordan går vi fra tørre planer og skisser til å utvikle et attraktivt og levende byområde? Hvordan kan vi som boligbyggere, byplanleggere, landskapsarkitekter, politikere og alle andre som jobber med å utvikle byene våre bidra til at de gode planene realiseres på en måte som tilfredstiller det urbane miljømenneske?

Hva skal til for å skape livlige gater og sosiale møteplasser mellom boliger og næringsbygg? Hvordan gå fra ingenting til en perfekt utbygget og levende by? Og hvordan ser det perfekte byrommet ut?

OBOS Boligkonferanse 2015 tok opp på disse problemstillingene, viste fram gode erfaringer og det ble en boligpolitisk duell.

 

Anne Lindmo var konferansier og ledet deltakerne igjennom dagen.

 

 

Foredragsholdere OBOS Boligkonferanse 2015 

Jan Tore SannerJan Tore SannerStian Berger RøslandStian Berger RøslandRaymond JohansenRaymond JohansenJonasEinarsonJonasEinarson

Martin MælandMartin MælandMartin MælandMartin MælandJens Kramer MikkelsenJens Kramer MikkelsenAslaug TveitAslaug TveitDaniel SirajDaniel Siraj

 

 

21.08.2015