OBOS bygger hotell for Scandic på Lillestrøm

Scandic har valgt å etablere et større hotell i Portalen på Lillestrøm. Portalen bygges og utvikles av OBOS, og skal foruten hotell romme kontor, forretninger samt 144 leiligheter.

karusellbilde: Scandic Portalen

Scandic fortsetter med dette veksten i det norske markedet, og navnet blir Hotell Scandic Portalen.

Det nye hotellet vil få hele 220 rom fordelt på 12 etasjer, og er den høyeste bygningen i området. I tillegg til overnatting, vil Scandic Portalen tilby 500 kvadratmeter møte- og konferansefasiliteter. Hotellet overleveres til Scandic januar 2018.

Viktig for Lillestrøm

OBOS er eier og byggherre av Portalen på Lillestrøm.

- Jeg er veldig fornøyd med å få inn Scandic som hotelldriver i Portalen og er overbevist om at hotellet blir veldig viktig for Lillestrøm som by. Beliggenheten ved Norges Varemesse er god, og Scandic vil bidra til å styrke Lillestrøm som messedestinasjon. Samtidig vil messene bidra til høyt belegg på hotellet sier Arne Baumann, administrerende direktør i OBOS Forretningsbygg.

Scandic er svært fornøyd med den sentrale plasseringen. Reisetiden fra Lillestrøm til både Oslo S og Gardermoen er 10 minutter. Lillestrøm er Flytogets eneste stasjon mellom Oslo S og Gardermoen, og Scandic Portalen er nærmeste nabo til flytogstasjonen.

Strategisk plassering

- Scandic Portalen, med sin strategiske plassering ved en av Norges viktigste knutepunkter og Norges største messeområde, blir et verdifullt tilskudd til vår norske hotellportefølje, sier konsernsjef for Scandic, Frank Fiskers.

- Vi må sørge for å posisjonere oss for fremtiden, og det gjør vi med en langsiktig tankegang. Scandic Portalen har en attraktiv beliggenhet i et spennende område i utvikling. Vi er Norges største hotellkjede og det skal vi fortsette å være, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

For mer informasjon:

Arne Baumann
Administrerende direktør i OBOS Forretningsbygg AS
Tlf. 901 13 870
E-post arne.baumann@obos.no

05.05.2015