OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

OBOS gjør deg evig ung

Lånekunder i OBOS-banken beholder ungdomsfordelene også etter at de fyller 34 år. – Så vidt jeg vet er OBOS først ute med dette konseptet. Men konkurransen er stor blant bankene. Jeg blir ikke overrasket om andre kommer etter med samme tilbud, sier konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj.

karusellbilde: evigung820

Det nye konseptet "Evig Ung" betyr ungdomsrente på boliglånet resten av livet.

– OBOS har lenge vært opptatt av å hjelpe unge inn på boligmarkedet. Derfor har vi gitt vår beste rente til alle under 34 år. Det skal vi fremdeles gjøre, men nå går vi ett skritt lenger, og lar kundene beholde ungdomsfordelene hele livet, forteller konsernsjef i OBOS, Daniel Kjørberg Siraj.

Evig Ung gjelder for alle kunder som blir lånekunde i OBOS-banken før de fyller 34 år. Ungdomsfordelene beholdes så lenge du har lån i OBOS-banken. Her kan det være penger å spare.

Alt om Evig Ung