OBOS-konsernet har solgt 669 boliger

OBOS-konsernet har hatt en fantastisk start på 2015. Ved utgangen av februar har det blitt solgt til sammen 669 nye boliger. Tallene omfatter både OBOS og BWG Homes.

Illustrasjonsbilder tatt av Nadia Frantsen sommeren 2013.
Detalj fra blokkfasade med rekke av balkonger. Glass.   Illustrasjonsfoto
Illustrasjon
Markedsføring og informasjon
Brosjyrer og reklame

OBOS Nye Hjem og OBOS Fornebulandet solgte til sammen 299 nye boliger i løpet av januar og februar. Til samme tid i fjor var det solgt 119 boliger.

– Det gode salget i OBOS Nye Hjem og OBOS Fornebulandet drives av et generelt godt marked, mange gode prosjekter i salg, markedsriktige priser og dyktige medarbeidere. Vi ser at spesielt Oslo-regionen, med 161 salg og Bergens-regionen, med 71 salg, har vært knallsterke i denne perioden, sier visekonsernsjef Daniel Kjørberg Siraj i OBOS.

Fortsetter å levere gode resultater 

I 2014 ble BWG Homes ASA en del av OBOS-konsernet. BWG Homes har solgt 370 boliger hittil i år, mot 323 i samme periode i 2014. Omtrent to tredeler av boligene, 244 enheter, ble solgt i Sverige. Block Watne AS solgte 126 boliger i Norge i januar og februar, mot 110 i fjor.

– Det er svært gledelig at vår nye investering og medarbeidere fortsetter å levere gode resultater på salgssiden, både i Norge og Sverige. I Norge viser Romerike, Follo og Hamar særdeles sterke salgstall målt mot fjoråret. I Sverige er fortsatt Stockholms-regionen en motor, og man ser også konturen til at Skåne-regionen våkner igjen, sier Siraj.

05.03.2015