OBOS majoritetseier i Heiskonsulenten

Nå har OBOS Prosjekt – med tilbakevirkende kraft fra 1. januar – gått inn på eiersiden med 52 prosent av aksjene i Heiskonsulenten.

Bilde av to heiser levert av Heiskonsulenten

OBOS Prosjekt og Heiskonsulenten har hatt et mangeårig prosjektsamarbeid i forbindelse med heisoppdrag. 

– Vi i Heiskonsulenten ser frem til fortsettelsen med OBOS Prosjekt som eier av i første omgang 52 prosent av aksjene i selskapet. Samlokalisering på Storo med OBOS Prosjekt blir spennende, og vi håper å kunne utveksle kunnskap med gode kollegaer på tvers av selskapene, sier daglig leder Christian Kvaal som er fremtidig eier av 24 prosent av aksjene i selskapet.

Tidligere styreleder i Heiskonsulenten, Steinar Eriksen, eier også 24 prosent av aksjene i selskapet.

Potensiale i eksisterende bygg

Vibecke Hverven er daglig leder i OBOS Prosjekt og styreleder i Heiskonsulenten:

– Vi setter stor pris på anledningen til å knytte oss enda tettere til Heiskonsulenten ved å bli en majoritetseier i selskapet. Vi har mye spennende arbeid foran oss, hvor blant annet etablering av heis i eksisterende bygg samt standardisering av servicekontrakter kanskje er områdene med størst potensiale, sier Vibecke Hverven. 

Om Heiskonsulenten AS

Heiskonsulenten tilbyr tjenester innen innstallering av heis i nye bygg eller eksisterende bygg som tidligere ikke har hatt heis. Selskapet har også spesialisert seg på modernisering av heis eller komplett utskiftning av heis i eksisterende bygg. Spesialkompetansen deres innen brannheiser, universell utforming og rulletrapper blir også ofte benyttet av mange selskap og utbyggere.

Mer info om Heiskonsulenten

19.05.2015