Obos.no er på flyttefot

Obos.no er på flyttefot

Fra mandag 5. oktober og fram til fredag 9. oktober er obos.no på flyttefot. Nettsidene våre kan derfor være litt ustabile, men vi er på saken. Vi håper dette ikke skaper noe trøbbel for deg – og at du liker de nye nettsidene våre!

Lukk

OBOS posisjonerer seg i Trøndelag

OBOS ønsker å bli trøndernes foretrukne boligbygger og går inn som generalsponsor på Festningen.

Foto: Kygo
Foto: Kygo

En by med et rikt kulturliv er et god sted å bo. OBOS ønsker å bli trøndernes foretrukne boligbygger og går inn som generalsponsor på OBOS Festningen 2018, en ny, stor musikkfestival som arrangeres på Kristiansten Festning i Trondheim 31. august - 1. september. Anerkjente artister som Kygo med flere vil stå for stemningen og OBOS-medlemmer vil få tilbud om billetter til rabatterte priser.

–OBOS har vært tilstede i Trøndelag en tid allerede, men vi ønsker nå å styrke vår posisjon i regionen og denne avtalen er et ledd i dette arbeidet. Vårt mål er å bli trøndernes foretrukne boligbygger, sier kommunikasjonssjef i OBOS, Åge Pettersen.

Like før jul inngikk OBOS også samarbeidsavtale med Rosenborg Ballklub og Trondheims-Ørn. Avtalen innebærer en kraftig styrking av kvinnefotballen i Trondheim gjennom et eget prosjekt.

Foto av Kygo

Foto: Kygo