OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

OBOS posisjonerer seg i Trøndelag

OBOS ønsker å bli trøndernes foretrukne boligbygger og går inn som generalsponsor på Festningen.

Foto: Kygo
Foto: Kygo

En by med et rikt kulturliv er et god sted å bo. OBOS ønsker å bli trøndernes foretrukne boligbygger og går inn som generalsponsor på OBOS Festningen 2018, en ny, stor musikkfestival som arrangeres på Kristiansten Festning i Trondheim 31. august - 1. september. Anerkjente artister som Kygo med flere vil stå for stemningen og OBOS-medlemmer vil få tilbud om billetter til rabatterte priser.

–OBOS har vært tilstede i Trøndelag en tid allerede, men vi ønsker nå å styrke vår posisjon i regionen og denne avtalen er et ledd i dette arbeidet. Vårt mål er å bli trøndernes foretrukne boligbygger, sier kommunikasjonssjef i OBOS, Åge Pettersen.

Like før jul inngikk OBOS også samarbeidsavtale med Rosenborg Ballklub og Trondheims-Ørn. Avtalen innebærer en kraftig styrking av kvinnefotballen i Trondheim gjennom et eget prosjekt.

Foto av Kygo

Foto: Kygo