OBOS selger OBOS Håndverksenter AS

OBOS selger aksjene i OBOS Håndverksenter i Tønsberg til Insider Facility Services. Overtakelsen skjer 1. september i år.

Toolbox

OBOS Håndverksenter er et heleid datterselskap av OBOS og er basert i Tønsberg. Selskapet utfører store og små håndverk- og serviceoppdrag for borettslag, sameier og stiftelser, samt privatpersoner, næring og eiendomsselskap. Selskapet er også sertifisert for liftarbeid, stillas, brannvern, våtrom og har sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett etter plan - og bygningsloven. OBOS Håndverksenter har 11 ansatte og er en godkjent opplæringsbedrift innen tømrerfaget.

Blir del av større miljø i Vestfold

- Vi er glade for at OBOS Håndverksenter får en ny eier som vil satse på virksomheten i Vestfold-markedet. OBOS Håndverksenter blir nå en del av et større miljø innen drift av eiendom i Vestfold, sier konserndirektør Morten Aagenæs i OBOS.

- Vi er meget tilfreds med at vi nå får muligheten til å overta og videreutvikle OBOS Håndverksenter som en integrert del av vårt servicekonsept.  Selskapets ansatte har solid fagkompetanse, og vi gleder oss til å jobbe sammen med dem for å tilby våre kunder et bredt spekter av førsteklasses tjenester, sier administrerende direktør Ann Helen Hytten i Insider Facility Services AS.

Insider Facility Services

Insider Facility Services leverer i dag tjenester knyttet til renhold av bygg, forretningslokaler og fly, vaktmester- og håndverktjenester, kantine- og personalrestauranter, samt innemiljø og trivsel på arbeidsplasser.  Insider er offentlig godkjent og registrert i Arbeidstilsynets «Register for godkjente renholdsvirksomheter».

Selskapet har hovedkontor på Skjetten og har 13 avdelingskontorer i Norge med totalt 300 ansatte. Insider er én av de ledende aktører innen facility tjenester i Norge. Selskapet er en del av Jobzone-konsernet.

Kontaktpersoner i OBOS
– Morten Aagenæs, konserndirektør for forvaltning og rådgiving, tlf. 908 82 026.
– Åge Pettersen, kommunikasjonsdirektør i OBOS, tlf. 908 58 441.

07.07.2015