OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

OBOS sponser Rogaland Teater

STAVANGER: OBOS er blitt ny hovedsponsor av Rogaland Teater. Det betyr 25 prosent rabatt på alle billetter for OBOS-medlemmer.

Nå får OBOS-medlemmer 25 prosent rabatt på alle forestillinger i Rogaland Teater.
Nå får OBOS-medlemmer 25 prosent rabatt på alle forestillinger i Rogaland Teater.

Fra 1. januar 2012 er OBOS blitt ny hovedsponsor for Rogaland Teater i Stavanger. Regionsteateret er populært både hos publikum og kritikere, og satte publikumsrekord i fjor med 150 000 besøkende.

– OBOS har en lang tradisjon med å støtte kulturen. Og med Rogaland Teater i sponsorporteføljen vår får vi et teater som har en markant plass i regionen, forteller kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen.

Medlemsrabatt

Den nye sponsoravtalen gir 25 prosent rabatt på billetter til alle forestillinger i Rogaland Teater for OBOS-medlemmer.

– Vi har stor tro på at teateret både vil bli et godt medlemstilbud til våre allerede eksisterende medlemmer i regionen, samt at det vil kunne være en bidragsyter til å verve nye medlemmer. Vi ser frem til å utvikle sponsoratet og medlemstilbudet, sier Pettersen.

Billetter til Rogaland Teater:
Les mer om kommende forestillinger på rogalandteater.no

Ring billettservice på tlf. 815 33 133 eller klikk deg inn på billettservice.no

(Foto: Rogaland Teater)
 

11.01.2012