OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

OBOS sponser Slottsfjellfestivalen

OBOS har gått inn som hovedsponsor for en av Norges største musikkfestivaler.

Slottsfjell. Slottsfjell-festivalen, musikkfestival i Tønsberg. Konsert med Mari Boine, 16 juli 2011. 16.07.2011. Bilder tatt av Ivan Rios, nyebilder.no
(Foto: Ivan Rios/Nyebilder.no)

– Slottsfjellfestivalen er en av Norges største og mest kjente festivaler og siden OBOS nå har etablert seg i Tønsberg, synes vi det er ekstra hyggelig å kunne samarbeide med dem, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

Rabatt året rundt

Samarbeidsavtalen gjelder for to år og innebærer blant annet at OBOS-medlemmer får 20 prosent rabatt på alle konserter på Total Scene i Tønsberg året rundt. Det vil også komme konkurranser på obos.no der man kan vinne dagspass og billetter til Slottsfjellfestivalen.

Spennende og kreativt

Festivalsjef Christoffer Rød er stolt over å ha fått OBOS med på laget.

– Det er spennende å inngå et samarbeid med OBOS. Etter ni år har vi skaffet oss solide partnere som på hver sin kant har hatt suksess med det de driver med. Vi har allerede flere kreative prosesser i gang med OBOS og gleder oss til å presentere disse under festivalen, sier Rød.

Les mer om Slottsfjellfestivalen:

15.03.2011