OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

OBOS sponser Slottsfjellfestivalen

OBOS har gått inn som hovedsponsor for en av Norges største musikkfestivaler.

Slottsfjell. Slottsfjell-festivalen, musikkfestival i Tønsberg. Konsert med Mari Boine, 16 juli 2011. 16.07.2011. Bilder tatt av Ivan Rios, nyebilder.no
(Foto: Ivan Rios/Nyebilder.no)

– Slottsfjellfestivalen er en av Norges største og mest kjente festivaler og siden OBOS nå har etablert seg i Tønsberg, synes vi det er ekstra hyggelig å kunne samarbeide med dem, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

Rabatt året rundt

Samarbeidsavtalen gjelder for to år og innebærer blant annet at OBOS-medlemmer får 20 prosent rabatt på alle konserter på Total Scene i Tønsberg året rundt. Det vil også komme konkurranser på obos.no der man kan vinne dagspass og billetter til Slottsfjellfestivalen.

Spennende og kreativt

Festivalsjef Christoffer Rød er stolt over å ha fått OBOS med på laget.

– Det er spennende å inngå et samarbeid med OBOS. Etter ni år har vi skaffet oss solide partnere som på hver sin kant har hatt suksess med det de driver med. Vi har allerede flere kreative prosesser i gang med OBOS og gleder oss til å presentere disse under festivalen, sier Rød.

Les mer om Slottsfjellfestivalen:

15.03.2011