OBOS til Hamar, Elverum og Bryne

Fusjonene mellom OBOS, HOBBL, EOBBL og JBBL er nå formelt i orden. Vi ønsker velkommen til nærmere 15 000 nye OBOS-medlemmer!

Balkong i boligblokk fotografert gjennom grønne trær.

Alle medlemmer i Hamar og Omegn Boligbyggelag (HOBBL), Elverum og Omegn Boligbyggelag (EOBBL) og Jæren Boligbyggelag (JBBL) har nå blitt OBOS-medlemmer.

Fusjonene var endelig 28. desember og HOBBL og EOBBL har dermed blitt til OBOS Innlandet, med hovedkontor på Hamar og avdelingskontor på Elverum. JBBL har blitt til OBOS Rogaland, avdeling Bryne. Hovedkontoret for Rogaland ligger i Stavanger.

Forkjøpsrett på 80 000 boliger

Som OBOS-medlem har du forkjøpsrett på nærmere 80 000 OBOS-boliger – inkludert alle boliger tilknyttet tidligere HOBBL, EOBBL og JBBL. Oversikten med OBOS-boliger på forkjøpsrett finner du i den søkbare OBOS-annonsen.

Mange medlemsfordeler

Som nybakt OBOS-medlem får du tilgang til hele spekteret av OBOS' medlemstilbud:

  • Blant markedets beste betingelser på lån, sparing, kredittkort og forsikring.
  • Inntil 50 prosent rabatt på varer og tjenester innen bygg og bolig, kultur og fritid.
  • Tilgang til over 60 nasjonale og lokale rabattavtaler.

Medlemsblad og nyhetsbrev

Ni ganger i året får du vårt medlemsblad, OBOS-bladet, med stoff om det å bo, boligøkonomi, interiør, medlemstilbud og presentasjon av nye boliger. I tillegg anbefaler vi deg å melde deg på OBOS' nyhetsbrev, hvor du kan få kampanjetilbud samt mulighet til å vinne flotte premier.

Velkommen til OBOS!

28.05.2011