Verdensrekordforsøk: 24 festivaler på 24 timer

OnklP og Hkeem er blant artistene som skal spille når OBOS arrangerer 24 minifestivaler på 24 timer, direkte på Facebook. Artistene skal besøke folk der de er, gjennom et helt spesielt døgn.

karusellbilde: obos24_web

Det meste kan skje når OBOS 15. - 16. juni varmer opp til festivalen «Oslo Sommertid» med å arrangere 24 gratisfestivaler over hele Oslo i løpet av ett døgn. Festivalene skal besøke private hjem, kantiner og badestrender, og møte folk der de er. 

Et hektisk døgn  

«OBOS 24» starter fredag 15. juni klokken 05.00 og avsluttes 16. juni kl 04.00. I løpet av et heseblesende døgn skal altså 24 festivaler gjennomføres på 24 ulike steder. Blant artistene som skal bytte på å holde 10-15 minutters konserter – som alle sendes direkte på Facebook – er OnklP, Hkeem, Eddy x Zino, Stella Mwangi og Linda Vidala.

Artistene er forberedt på at det må gå raskt unna når de skal forflytte seg mellom konsertstedene. Eddy x Zino skal spille på alle 24 stoppene, mens Hkeem kun tar en pause - for å spille på en annen festival, samme kveld.

– Jeg har aldri vært med på noe sånt som dette før og gleder meg veldig. Folk bør følge med på livesendingen på Facebook, for der vil det komme mange overraskelser. Og de som bor i Oslo bør forberede seg på at vi kan dukke opp der du minst venter det, sier HKeem.

Engasjert kultursponsor   

– En by med et rikt kulturliv er et godt sted å bo, sier prosjektansvarlig i OBOS, Hege Asplund. OBOS har lang tradisjon med å støtte kulturen. Men det er første gang vi skal lage 24 minifestivaler på 24 timer, og ikke minst direktesende det hele på Facebook. Her blir det både Bakerifestivalen og Fredagstacofestivalen, og oss bekjent blir dette en verdensrekord.

Fansen som følger med på OBOS 24 på Facebook kan også komme med tilbakemeldinger til artistene underveis i maratonsendingen.

– De som følger oss i direktesendingen på Facebook kan være med å vinne billetter til Oslo Sommertid 30. juni, hvor vi er hovedsponsor. Hele 250 billetter vil bli delt ut i løpet av døgnet, avslutter prosjektansvarlig Hege Asplund.

 

For mer informasjon om arrangementet kontakt:

Kim Reksten Grønneberg
JCP PR & Advertising

kim.reksten.gronneberg@jcpignite.no
Tlf: + 47 982 99 909

 

Hege Irene Asplund
OBOS

Hege.asplund@obos.no
Mob. +47 90 99 78 68