Oppdatering pågår

Våre digitale bygningsarbeidere oppdaterer forkjøpsboligsidene. Vi beregner å være på lufta igjen cirka kl 13. Vi beklager ev. ulemper dette medfører.

Lukk

Pangstart for Lillo gård

Det var stinn brakke på Hammersborg torg tirsdag kveld, når mer enn 200 påmeldte møtte opp for å sikre seg en av de første 74 leilighetene på Lillo gård.

Illustrasjon som viser fasader og balkonger på Lillo gård i kveldslys

I løpet av salgsmøtet ble 70 av leilighetene solgt, noe som betyr at det bare er fire leiligheter igjen i første salgstrinn.

Solgte for cirka 366 millioner

– Dette var et fantastisk moro salgsmøte. Den første som valgte bolig hadde ansiennitet fra 1936, mens den siste som slapp jubelen løs bare hadde vært medlem i et par uker. Vi solgte leiligheter i alle størrelser, fra 3,7 til 8,5 millioner kroner. Nå ser vi fram til ny salgsstart i oktober, sier prosjektselger Alexander Thomassen.

Enorm interesse

For Thomassen kom det ikke som et sjokk at salget gikk strålende. I løpet av de siste månedene har han mottatt utallige telefoner og e-poster fra nysgjerrige interessenter. Under åpningen av visningssenteret møtte mer enn tusen mennesker opp for å få en smakebit på livet på Lillo gård.

– Det har vært en enorm interesse for Lillo gård. Den populære beliggenheten gjør boligene svært attraktive, i tillegg til at folk liker at vi bevarer de historiske elementene og integrerer dem i nabolaget. Denne kombinasjonen av gammelt og nytt har begeistret mange, sier Thomassen.

Historisk sus

Prosjektet er sentralt beliggende i Sandakerveien i Nydalen, i et område som blomstrer for fullt. Den gamle Oslo-perlen Lillo gård blir hovedattraksjonen på området, hvor det skal bygges hele 440 boliger i løpet av de neste årene. Flere av bygningene på tomta er vernet, og vil bli stående som viktige kulturminner. Prosjektet er et samarbeid mellom OBOS, Eiendomsplan og AF-gruppen.

Alt om Lillo gård