Salgssuksess på Oppsal

OBOS solgte 36 nye boliger på Oppsal senter onsdag kveld. Den dyreste leiligheten som ble solgt kostet 10 450 000 kroner og er 132 kvadratmeter stor.

Illustrasjon av det nye boligprosjektet Oppsal senter. Illustrasjonen viser inngangen til senteret.

Spenningen var til å ta og føle på da OBOS startet salget av de nye borettslagsleilighetene på Oppsal senter i går kveld. I første salgstrinn var det 54 leiligheter som ble lagt ut for salg. 36 av disse ble solgt i går kveld. Det var et OBOS-medlem med ansiennitet fra 1946 som fikk kjøpe bolig først.

– Dette viser at det er et godt marked for nye, lettstelte leiligheter ved knutepunkt i et etablert boligstrøk som Oppsal. Flertallet av kjøperne var fra nærområdet, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

Det gamle senteret på Oppsal skal erstattes med et nytt nærsenter med parkering i underetasjen og enkel adkomst til butikkene. De 200 boligene i Oppsal senter borettslag vil ligge over og ved det nye senteret, hvor det vil bli en stor matvareforretning. Det er også planlagt frisør, apotek, bakeriutsalg, blomsterbutikk, helsetjenester og andre servicetjenester. Rivingen av det gamle senteret er i gang og planlagt ferdigstillelse er før sommeren 2018.

Alt om boligprosjektet finner du på obos.no/oppsalsenter.

29.10.2015