Obos.no er på flyttefot

Obos.no er på flyttefot

Fra mandag 5. oktober og fram til fredag 9. oktober er obos.no på flyttefot. Nettsidene våre kan derfor være litt ustabile, men vi er på saken. Vi håper dette ikke skaper noe trøbbel for deg – og at du liker de nye nettsidene våre!

Lukk

Sølv i Digital Magazine Awards

Nettbrettutgaven av OBOS-bladet var i godt selskap da magasinet tidligere denne uken vant heder og ære i Digital Magazine Awards i London.

Bilde av de fire nominerte digitale magasinene under Digital Magazine Awards i London 2014.

Som eneste norske magasin var nettbrettversjonen av OBOS-bladet nominert til Digital Magazine Awards i London.

I konkurranse med GQ, Wired og Esquire ble OBOS-bladet nominert i hele fire kategorier; Magazine Cover of the Year, Customer Magazine of the Year, Launch of the Year, og Teft-designerene Helena Schütz og Steffen Olsen var i tillegg nominert i klassen Designer of the Year. 

OBOS-bladet vant sølv i klassen Launch of the Year

- Det er veldig hyggelig å få en anerkjennelse og utrolig morsomt å bli satt pris på, sier redaktør for OBOS-bladet Cathrine Wolf Lund i Kommunikasjonsavdelingen.
 
Digital Magazine Awards er en svært viktig kåring, som belyser de gode digitale magasinene verden over.
 
Wolf Lund har stor tro på nettbrettutgaven av OBOS-bladet og håper at det skal bli bedre kjent og lastet ned av flere medlemmer.

Digitalmagasinet som er utviklet og produsert for OBOS av Teft, ble lansert for første gang i januar i år. Nettbrettutgaven er gratis, og kan lastes ned via Apple Store eller Google Play omtrent samtidig som at bladet kommer ut i postkassene.

01.12.2014