OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk

Sølv i Digital Magazine Awards

Nettbrettutgaven av OBOS-bladet var i godt selskap da magasinet tidligere denne uken vant heder og ære i Digital Magazine Awards i London.

Bilde av de fire nominerte digitale magasinene under Digital Magazine Awards i London 2014.

Som eneste norske magasin var nettbrettversjonen av OBOS-bladet nominert til Digital Magazine Awards i London.

I konkurranse med GQ, Wired og Esquire ble OBOS-bladet nominert i hele fire kategorier; Magazine Cover of the Year, Customer Magazine of the Year, Launch of the Year, og Teft-designerene Helena Schütz og Steffen Olsen var i tillegg nominert i klassen Designer of the Year. 

OBOS-bladet vant sølv i klassen Launch of the Year

- Det er veldig hyggelig å få en anerkjennelse og utrolig morsomt å bli satt pris på, sier redaktør for OBOS-bladet Cathrine Wolf Lund i Kommunikasjonsavdelingen.
 
Digital Magazine Awards er en svært viktig kåring, som belyser de gode digitale magasinene verden over.
 
Wolf Lund har stor tro på nettbrettutgaven av OBOS-bladet og håper at det skal bli bedre kjent og lastet ned av flere medlemmer.

Digitalmagasinet som er utviklet og produsert for OBOS av Teft, ble lansert for første gang i januar i år. Nettbrettutgaven er gratis, og kan lastes ned via Apple Store eller Google Play omtrent samtidig som at bladet kommer ut i postkassene.

01.12.2014