OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Sølv i Digital Magazine Awards

Nettbrettutgaven av OBOS-bladet var i godt selskap da magasinet tidligere denne uken vant heder og ære i Digital Magazine Awards i London.

Bilde av de fire nominerte digitale magasinene under Digital Magazine Awards i London 2014.

Som eneste norske magasin var nettbrettversjonen av OBOS-bladet nominert til Digital Magazine Awards i London.

I konkurranse med GQ, Wired og Esquire ble OBOS-bladet nominert i hele fire kategorier; Magazine Cover of the Year, Customer Magazine of the Year, Launch of the Year, og Teft-designerene Helena Schütz og Steffen Olsen var i tillegg nominert i klassen Designer of the Year. 

OBOS-bladet vant sølv i klassen Launch of the Year

- Det er veldig hyggelig å få en anerkjennelse og utrolig morsomt å bli satt pris på, sier redaktør for OBOS-bladet Cathrine Wolf Lund i Kommunikasjonsavdelingen.
 
Digital Magazine Awards er en svært viktig kåring, som belyser de gode digitale magasinene verden over.
 
Wolf Lund har stor tro på nettbrettutgaven av OBOS-bladet og håper at det skal bli bedre kjent og lastet ned av flere medlemmer.

Digitalmagasinet som er utviklet og produsert for OBOS av Teft, ble lansert for første gang i januar i år. Nettbrettutgaven er gratis, og kan lastes ned via Apple Store eller Google Play omtrent samtidig som at bladet kommer ut i postkassene.

01.12.2014