OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk

Støtte til Vål’enga-statue

Vålerengens Idrettsforening fyller 100 år i år og takket være økonomisk støtte fra OBOS skal det reises en bronsestatue på Sota-hjørnet i anledning jubileet.

Sotahjørnet ligger på hjørnet av Strømsveien og Etterstadgata øverst på Vålerenga i bydel Gamle Oslo.
Sotahjørnet ligger på hjørnet av Strømsveien og Etterstadgata øverst på Vålerenga i bydel Gamle Oslo.

Bronsestatuen skal forestille en gruppe menn og et barn som er samlet i diskusjon på Sota-hjørnet, stedet som regnes for å være et sentralt sted i idrettsforeningens historie. 

Kunstverket skal utføres av billedhugger Merete Bua, som blant annet har laget ”Avisleseren” utenfor VG-bygget i Akersgata i Oslo.

Stor fest

Statuen skal avdukes mandag 29. juli 2013, på dagen 100 år etter at klubben ble stiftet. Dagen skal i tillegg markeres med blant annet flagging på Karl Johan, tog fra Vålerenga kirke til rådhuset samt jubileumskamp mot Sarpsborg 08 på Ullevål stadion.

17.01.2013