OBOS-medlemmer trenger ikke melde adresseendring

Nye kommuner og adresser fra 1. januar

Fra og med 1. januar 2020 skjer det store endringer i fylkes- og kommunestrukturen i Norge. Både kommune- og fylkesantallet justeres ned, og fra 2020 vil det være 356 kommuner og 11 fylker inkludert Oslo. I tillegg vil det også bli noen grensejusteringer.

OBOS forvalter ca. 2 000 selskaper i hele landet, og vi har ca. 500 000 adresser som må oppdateres.

Dersom du er OBOS-medlem trenger du ikke melde adresseendring til oss, vi oppdaterer alle adresser fortløpende etter 01.01.2020.

Lukk
Hopp til innholdet

To priser til Styrerommet.no

OBOS har fått to bransjepriser for det nyutviklede digitale Styrerommet.no. som nå blir brukt av over 2000 borettslag og sameier.

Styrerommet vant pris under kategorien «Tjenester og verktøy» som ble delt ut av IxDA Oslo og Grafill i forbindelse med Visuelt. IxDA-prisen hedrer fremragende interaksjonsdesign hvor brukeropplevelse står i fokus. Vinneren er valgt ut blant alle de innsendte bidragene til den digitale kategorien i Visuelt-konkurransen.

Gulltaggen er en årlig faglig konferanse og kreativ reklamekonkurranse innen digital markedsføring. Her vant Styrerommet pris for kategorien «Produkter og tjenester». Og juryens begrunnelse var følgende:

Tjenesten er tett knyttet til kjernevirksomheten og evner å konvertere innsikt til et verdiøkende produkt, som blir god markedsføring i kraft av seg selv. Jobben er et solid, gjennomarbeidet håndverk med fokus på målgruppens behov og et produkt med lang levetid som setter agenda for digitalisering. Dette en klar vinner i kategorien. Vinneren har bygget en brukervennlig tjeneste som løser et reelt problem. For alle som driver med styrearbeid eller bor i et borettslag er dette en høyst velkommen tjeneste.

– Det er naturligvis veldig moro å vinne bransjepriser for tjenesten vår og få slike positive begrunnelser fra juryen, men det viktigste for oss er alle de positive tilbakemeldingene vi har fått fra brukerne de siste syv månedene vi har hatt den nye løsningen, sier Eiliv Mæhle Liljevik, avdelingsdirektør i OBOS.   

Allerede har over 2000 borettslag og sameier som forvaltes av OBOS blitt brukere av det nye Styrerommet, de resterende 2500 boligselskapene skal få tilgang før sommeren 2019.  

Styrerommet.no gjør det enklere for tusenvis av borettslag og sameier landet over å håndtere økonomi, gjennomføre HMS og avholde styre- og årsmøter.

Les mer om Styrerommet.no(Lenke ut)(Lenke ut)