Obos.no er på flyttefot

Obos.no er på flyttefot

Fra mandag 5. oktober og fram til fredag 9. oktober er obos.no på flyttefot. Nettsidene våre kan derfor være litt ustabile, men vi er på saken. Vi håper dette ikke skaper noe trøbbel for deg – og at du liker de nye nettsidene våre!

Lukk

Vant drømmedag i Operaen

Tønsberg skolekorps vant et eksklusivt besøk bak operascenen, der det skjuler seg 1 100 rom med mye spennende.

– Ja, selvfølgelig vil vi fortsette å spille i korps, sa barna som fikk spesialbehandling i Operaen.
– Ja, selvfølgelig vil vi fortsette å spille i korps, sa barna som fikk spesialbehandling i Operaen.

Det var Ada (11) som hadde sørget for at korpset hennes fikk komme på et skreddersydd besøk, siden hun deltok i Drømmedag-konkurransen arrangert av OBOS og Operaen. 

Fikk møte Operaorkesteret 

– Jeg ønsket blant annet å møte noen fra Operaorkesteret og høre om de har spilt i korps, forteller Ada, og svaret fikk hun fra Operaens trompetist Heidi Johannessen:

– Ja, nesten alle med blåseinstrumenter i orkesteret har bakgrunn i korps.

Full omvisning

Tidligere på dagen hadde barna fått en full omvisning. Heldigvis slapp de å besøke alle stedene i operabygget, for det er stort. Ekspertene strides om hvor mange rom som finnes i Den Norske Opera & Ballet, men det skal være omtrent 1 100.

Av disse fikk korpsmedlemmene se blant annet våpenlageret, systuen, korsalen, malersalen, ballettdansere i ballettstudioene, smia, snekkerverkstedet og hovedscenen.

Ny drømmedagskonkurranse i desember 

Ønsker du å få en egen drømmedag i Operaen? Da bør du delta neste gang OBOS-bladet har «Vinn en drømmedag i Operaen». Følg med i desemberutgaven!

 

(Foto Oda Hveem)

 

16.04.2015