Velkommen til OBOS Østfold!

Lørdag 1. oktober ble fusjonen mellom OBOS og Fredrikstad og omegn boligbyggelag (FOBBL) endelig. Vi ønsker velkommen til våre 13.700 nye medlemmer!

FREDRIKSTAD 20110628

Byglimt fra Fredrikstad

Foto: nyebilder.no fredrikstad

østfold

obos-bladet 6 2011
(Foto: Thomas Bjørnflaten/Nyebilder.no)

Som medlem i OBOS vil du ha forkjøpsrett på alle boliger tilknyttet tidligere FOBBL samt alle OBOS-boliger i Oslo og omegn, Vestfold og Rogaland. Du beholder selvsagt din opptjente ansiennitet.

I tillegg vil du få tilgang til hele spekteret av OBOS' medlemstilbud – blant annet nye boliger, gunstige låne- og sparetilbud, boligforvaltning og forsikring. Du får også gode rabatter på en mengde varer og tjenester innen kultur, hus, hjem og fritid.

Boliger

Er du på boligjakt og har tenkt å bruke forkjøpsretten? Oversikten med OBOS-boliger på forkjøpsrett finner du i den søkbare OBOS-annonsen. Forkjøpsrett kan du melde elektronisk via annonsen. Boliger på forkjøpsrett vil i tillegg annonseres i lokalavisene.

Medlemstilbud

På obos.no finner du oversikt over medlemstilbudene du som OBOS-medlem har tilgang til.

I tillegg er det lurt å følge med i vårt gratis medlemsmagasin, OBOS-bladet, som gis ut 9 ganger i året. I OBOS-bladet vil du også finne utlysninger av nye boliger samt inspirerende artikler om hjem og fritid. Ta gjerne en titt på tidligere utgaver.

Nettsiden fobbl.no legges ned idet fusjonen trer i kraft. Alt innhold er lagt over på obos.no.

Velkommen til OBOS!

30.09.2011