OBOS bidrar – dette er våre tiltak

Informasjon til medlemmer og kunder

Norge og verden er nå inne i krevende tider. OBOS skal bidra i den nasjonale dugnaden og vi gjør det vi kan for å være i normal drift. Vi har derfor satt inn en rekke tiltak for å beskytte våre medlemmer, samarbeidspartnere, kunder og ansatte fra smitte.

Dette er våre tiltak
Lukk
Hopp til innholdet

Zipcar lanseres i Norge

Verdens ledende bildelingsnettverk lanseres i Norge i partnerskap med OBOS. Alle OBOS-medlemmer og OBOS-beboere tilbys et fordelaktig Zipcar-medlemskap.

Zipcar kunngjorde i dag lanseringen av sin bildelingstjeneste i Oslo, i samarbeid med OBOS. Dette betyr at alle 445 000 OBOS-medlemmer kan registrere seg for et unikt Zipcar-medlemskap, noe som gir umiddelbar tilgang til bildelingstjenesten i regionen.

Grønn satsing  

Oslo ble nylig tildelt prisen som Europas grønne hovedstad 2019, i anerkjennelse for sin innovative og konsekvente tilnærming til å takle klimaendringene. Denne anerkjennelsen gjør Oslo til det perfekte markedet for Zipcar, som igjen gir OBOS sine beboere fleksibilitet til å kombinere bildeling med turgåing, sykling og offentlig transport. OBOS har bygget mer enn 100 000 boliger, som representerer en fjerdedel av Oslos boligmasse.

− Det er spennende å få jobbe med Zipcar i Norge, slik at våre beboere kan nyte fordelene ved å ha tilgang på bil uten det ekstra styret og kostnadene som følger med et eierskap, enten det er for et par timer eller noen dager. I fjor innførte vi en bildelingsløsning til våre medlemmer og kunder, men Zipcar leverer en enda bedre og enklere løsning med gode medlemspriser, sier Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS. 

Ideell løsning

Bildeling er en ideell løsning for mange OBOS-beboere, da det gir fordel og fleksibilitet å få tilgang til bil uten behovet for permanent parkeringsplass.

− Vi er glade for å samarbeide med OBOS og å kunne tilby deres beboere tilgang til Zipcar, vår bildelingstjeneste, samt å hjelpe byen med å nå sine transportmål. Dette er vår andre lansering i Norden, og vi gleder oss til å ønske nye medlemmer i Oslo velkommen til vårt globale nettverk av over en million medlemmer, kommenterer Mark Servodidio, president, International, Avis Budget Group. 

For å bli Zipcar-medlem i Oslo, registrer deg på http://www.zipcar-no.com/(Lenke ut)